Orientering om Albatrossen

Hermed en kort orientering om restauratør-situationen. BSS' bestyrelse har, siden vi sagde farvel til Jimmy og Lisette i efteråret, talt med ca. 10 forskellige mulige forpagtere. Den 5. december sagde vores bedste bud på et forpagterpar desværre nej.

Årsagen var, at den ansøgende forpagter havde det som ultimativt krav at BSS skulle bekoste en overdækning af klubhus terrassen. En sådan overdækning vil beløbe sig til mellem 100.000 kr. og 200.000 kr. Når vi i bestyrelsen taler med medlemmerne, er der delte meninger om rigtigheden af en overdækning, men under alle omstændigheder er beløbet for stort til, at vi i BSS' bestyrelse vil sige ja til en udgift der svarer til 2-4 års forpagtningsindtægt. Hvis ikke vi har fundet en ny forpagter inden generalforsamlingen forestiller vi os i BSS' bestyrelse, at bringe overdækningen op til debat/beslutning.

Hvis DU kender nogen som kunne være forpagter hos os, så skriv eller ring til bestyrelsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Det skal bemærkes, at bestyrelsen har besluttet at drive Albatrossen efter samme model, som de bruger i Ishøj.

God jul til dig og din familie
Peter