Sommerturen 2013

Fra tidligere år ved vi at den gode sommertur ofte er en vekselvirkning mellem at være af sted på egen hånd og så at være sammen med andre.

Hvis vejret er rigtig godt og man sejler langt, så kan det bare være så dejligt at tørne tidligt ind. Er man kommet til et nyt sted skal det selvfølgelig udforskes.

MEN ofte er det jo også fedt at være sammen med andre. Har man været der før, er vejret ikke helt I top, så er der ikke noget bedre end at fylde termokanden og sætte sig sammen med gode venner.

Den klassiske løsning er at man på turen er I telefonisk kontakt med dem man kender bedst, men vi har jo alle oplevet, at man ikke lige kan komme i kontakt med dem når man har brug for det, de kan f. eks. være udenfor telefondækning. Så kan man bruge e-mail I stedet.

Med det I tankerne vil BSS gerne stille en "opslagstavle" til rådighed. På www.bss.dk kan du under "medlemsforum" nu finde 2 nye afsnit eller tråde. På den måde kan dit netværk undervejs blive endnu større.

                      1                    Sommertur 2013

                      2                    Tursejler ID

På tråden sommertur 2013 kan du fortælle om hvor du planlægger at sejle hen de næste dage. Andre medlemmer kan så se det når de er on-line, lige såvel som du kan se hvor de planlægger at sejle hen - og så kan man jo mødes hvis man har lyst. Der behøver ikke at være en direkte aftale om at mødes, tanken er at det skal være helt "casual" og uforpligtende.

På tråden TursejlerID kan man skrive sit id til tursejlerapplikationen fra Sejlunionen, sit bådnavn samt sit eget navn. Der skal ikke skrives mere eller mindre end det! Så kan både dem du normalt er i kontakt med og andre medlemmer "abonnere" på dit TursejlerID og hele tiden se din sidst uploadede position.

Ved hjælp af disse tiltag og netværk er det vores håb, at skabe grobund for et endnu bedre sejlerliv således at du på vejrmæssigt både gode og måske især dårlige dage får endnu flere alternativer at vælge imellem.

De bedste hilsner

Peter Schmidt