Vellykket 60 års jubilæum

BSS' 60 års jubilæum blev fejret på behørig vis.

Arrangementet startede allerede kl. 11.00, hvor der på Sponsen var opsat hoppeborge, tombola og øltelt og en enkelt stade med loppemarked. Andet sted i havnen var der sejlads med fjernstyrede modelskibe af alle slags.
Man havde ligeledes mulighed for at få stillet sulten hos Fritidsfiskerne, der solgte røgvarer, i Albatrossen, hvor man havde stillet grill ude på terassen samt Havkatten, der ligeledes havde flyttet grill og udskænkning udenfor.
Vejret var fremragende til at lokke mange besøgende ud i havnen. Der også bød på aktivitet hos de andre aktører i havnen.
Kl. 12.00 trak Greve Pigegarde op og gav tilhørerne noget dejligt musik. Efter musikken kom der nogle gamle "amerikaner" biler og blev udstillet på Sponsen, dette imens der blev afhold reception i Albatrossen, hvor formand Peter Bodin holdt en tale om udviklingen af klubben fra starten i 1952 og frem til i dag, samt fremlage nogle visioner for fremtiden.
Dagen blev sluttet af med middag i Albatrossen, hvor viseborgmester Michael Gatten holdt talen til BSS. Middagen blev krydret med udtrækning af mange fine præmier doneret af vores sponsorer. Efter middagen blev der spillet op til dans og hyggeligt samvær på terrassen hos Albatrossen, hvor de sidste toner blev spillet lidt over midnat.
En stor tak skal lyde til alle deltagerne, de erhvervsdrivende og ikke mindst de frivillige, der var med til at gøre dagen så festlig. En særlig tak skal lyde til Dorthe Spiegelberg, der på fantastisk vis fik bundet alle enderne sammen.